förresten..

min nya bikina jag köpte i förrgår. och som jag ska använda ikväll..!


och sen ett par likadana bikini trosor också, men går tydligen (?) inte att lägga in den..

puss!

inlägget som inte publiserades..?

mina planer för dagen är :
först klä på mig, sminka mig åka till skolan,
sen vara i skolan, sen sluta..
gå till kusinen efter skolan,
sen åka på träning med wille (kussen) sen sluta träningen,
pappa kommer och hämtar oss, och kör hem oss till mamma, '
sen äta  hammburgare med familjen,
sen bada i familjens nya STORA pool,
sen så kommer jag med mera innlägg senare puss!

/ ps har inga bilder pga. atgt jag har den lilla mini blogg-datan 
+ att jag inte har nån sladd, eller jag har men orkar inte ladda upp nån, :P 

 

hemma..!

hejsan raringar,
sitter hemma hos wille och sitter bara vid datan, ska nig dra til mormor och morfar snart och hämta min innebandy väska som är där, för jag pallar inte åka hem hela vägen till huddinge varje gång jag har träning, men iallafall, så börjar min träning halv sex. och slutar vid sju, då ska vi hem och bada i min nya pool, och äta typ hamburgare,..? sådär.. men funkar väl, :p men kanske slänger in ett sista inlägg innan träningen sen. hörs annars senare ikväll.

Puss!


gammal bild..!

híttade en gamal bild på mig från grekland för nått år sen. :p

godmorgon..!

godmorgon sötnos!
vaknade för kankse en halv timme sen, men lågocg drog mig i sängen tills nu,
jag ska dra och ta en snabb dusch nu, sen så kommer jag tillbaka med "dagensplaner" då..
BIG kisses!

sängen nästa!

hejsan igen, börjar bli ganska trött,
ska nog gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna
nu, hinner nog slänga in ett eller om ni har tur kanske två inlägg imorgon,
puss och godnätt på er alla!


kända bloggar jag läser..!

foki.blogg.se
kenza.blogg.se
paow.se
kissies.se

sen  så klart mina vänners också!

matchen..?

vilka vinner?


bloggdata..?

idag testar jag för första gången att skriva på våran "bloggdata" eller minidata som jag kallar dét, så om jag stavar mycket fel eller nått så är det för att jag inte alls är van,
hejhej igen, 
eller egentligen varför säger jag igen när jag inte skrivit någonting idag..? haha, jaja, hej iallafall,
dagen började med att jag vaknade hemma hos emelie eftersom att jag sov där, :p 
 sen gick jag till skolan som började klockan åtta med so, tråkigt verre men det finns ingenting att göra åt det så,. 
men den lektionen gick ände förvånandsvärt snabbt för att vara så träkig, vi hade en vikarie som typ skälde på mig hela tiden under vi kollade på nån tråkig film, för jag typ pratade höll på med mobben och typ allt jag gjorde ´, ;O menmen´, nu ska jaginte reta upp mig mera på henne.. sen så hade vi slöjd och jag gjorde ett till hippie band, och när jag säger ett till så kanske ni undrar.. men förr förr förra veckan typ så gjorde jag ett rosa och nu ett vitt, sen var det lunch, rast sen no´, vi hade typ sexualkunskap så ni skulle typ "testa" sätta på en kondom på en dildo och sen typ kolla på tjur sperma..? sen efter skolan så åkte jag direkt hem för jag pallade inte vara ´med nån och alla hade träning också, sen hade jag så jävla ont i huvet.. och ni sitter jág och kollar på matchen,
skriver senare pusspuss!

familjens bloggdata!

godnatt..!

glömde skriva att jag ska sova hos emelie idag,
 jag tror inte jag skriver mera idag så jag säger godnatt!
puss!


stan med emelie

hejhej, har saknat er jätte mycket, förlåt för dålig uppdatering senaste månaden men jag har verkligen inte orkat skriva, eller jag har inte ens vart inne på datan på jätte länge heller, men jag börjar känna mig sugen igen.. så

men min dag började iallafall med att jag började skolan vid åtta och då var den jumpa, men det vart typ "brandalarm" så vi slapp typ hela lektionen. men efter det så hade vi matte prov.. :O men jag tror nog att det gick ganska bra iallafall, sen slutatde jag vid ett, då åkte jag direkt efter skolan till mammas jobb som ligger i gamla stan och hämtade hennes bankomat kort, för jag skulle träffa http://heybabys.blogg.se i gamla stan så skulle vi åka till farsta och shoppa! vi började med en glass direkt när vi kom dit. jag köpte iallafall:
en vit NY keps 100 från stadium,
en vit tjocktröja från stadium,
en vit och guld randig bikini från gina tricot,
sen så åkte vi till t-centralen istället för jag skulle köpa ett par skor från skopunkten vilket som inte finns i farsta, jag köpte dom var vita med guldigt spänne på, sen så gick vi in på dinsko och jag hittade ett par där också så dom fick jag med mig hem också.. sen kom vi hem och åt nu sitter jag här framför datan och ska snart kolla på barcelona-unatid, eller den har redan börjat, men vi ses "kanske" en sista gång ikväll annars blir det imorgon.
pusseranLinn*
 
en bild från grönan igår, så träffade vi kissie och amir där..!


och en till bild på bryggan vid djurgårdsfärjan!
från vänster:
ella, saga, limpan, jag, denise och sanna! <3


svar..

lisa <3 om bilder från idag..!
vilken dag var det hära ???

svar: det ´var i torsdags!

NY KEPS!

hejsan rarings, har precis duschat och frächat upp mig lite, nu ska jag snart slänga på teven och kolla på MTV, kunde ladda in bild på kepsen men inte tröjan, men ska nog ha den i skolan imorn så kanske kan ladda upp en såkallad dresscode eller outfit,! puss!

fick inte så bra bilder.. menmen..
NEW ERA BASIC REPLICA SR PINK/PINK
kisses!

här kommer lite av bilderna!












tjejbråk..?

förlåt för dålig uppdatering,men det är för att det har hent rätt mycket på senaste tiden, och denstörsta saken var att jag bråkade med olivia, .. och sen lite andra saker, men inget viktigt,. men igår så sov jag hos denise med sanna, saga, och olivia, först så var vi på grönan, sen ´åkte vi hem till denise, sen så skulle vi gå ut och då började sanna och denise bråka, för att sanna ville gå in och alla andra ville vara ute förutom saga då som också ville vara inne, sen så löste dom det, och då så blev jag och olivia vänner med varandra igen, sen så började olivia och denise bråka, så det slutade med att olivia gick hem till sig, för att hon inte ville bråka eller nått sånt var det.. sen så började bi kolla på nån jätte konstig film, ( kommer inte ihåg vad den hette ) men iallafall när klockan närmade sig ett typ så gick vi och la oss, fast alla förutom saga somnade, men hon var lite rädd, så hon försökte väcka oss alla, men jag tror inte det gick så bra, eller mig kunde hon inte väcka iallafall. sen så när vi vaknade i morse så bestämmde vi oss för att vi alla skulle åka till adidas grejen som ligger i hovet, men det fans typ ingeting där, jag fick med mig en tröja hem iallafall, sen efter det så skulle denise och olivia till grönan igen, med typ denise mamma, denises brorsa och olivias pappa, då åkte sanna hem och jag, saga och limpan till tc. jag fick med mig en NY keps hem och saga ett par byxor och nånting mer men kommer inte ihåg, sen så åkte limpan också hem och jag och saga stannade en stund, men sen åkte vi också hem. eller saga åkte hem och jag till mammas café för jag pallade inte åkte pendel och buss hem, så mamma och jag och krister ( mamas kille..) åkte hem och åt, sen så har jag inte gjort så mycket mer, men skriver mer ikväll ! puss!
(har tyvärr inga bilder för hittar inte min usb sladd,)

FÖRLÅT!

förlåt att jag inte skrev nånting igår, men det var för att jag inte hann, eller jo jag hann men,jag orkade helt enkelt inte, men nu ska jag gå och görs iordning mig, för jag sanna, limpan och saga ska typ till grönan! nån som ska dit? isåfall så syns vi ju där puss !

haha, en ganska gammal bild på mig, limpan, saga och sanna, älskar er.!<3

bilder från idag..!





saga älskling!

jag är inte dirket seriös på bilderna menmen,..


saga köpte godis och jag tuggummi eftersom att jag har godisförbud!?

hade inga fler bilder och bjuda på ikväll, men fler kommer det!
pusspuss !

sviken ..

alla har nångång blivit sviken, det är inte roligt, speciellt inte när det är nån som stått en jävligt nära. som en bästavänn som man ställde upp för, och den ställde upp för dig.

" Jag trodde på oss, jag trodde du var den som alltid skulle finnas, jag trodde mycket om dig,
men nu hoppas jag bara, jag vet inte längre, om du finns där, eller om jag litar på oss längre..
men jag kan ju förtsätta hoppas eller vad säger du? "


dresscode torsdag..!


frisyren,

gustav tjocktröja från bikbok 199:-

jeans från gina tricot 499:-

..

nu ska jag äta. kommer snart!

tyvärr, ingen rubrik

hejsan rarings, hur mår ni? jag mår iaf sådär, för att det hände en sak för en stund sen, men det behöver vi inte gå in på.. men min dag började med att jag vaknade klockan 6 och fixade iordning mig, sen så gick jag till bussen som gick typ 7, sen så mötte jag olivia på väg till skolan, menmen, sen har det vart nästan helt noralt i skolan förutom att det hände en sak, .. men det tar vi en annan gång, sen så efter skolan så gick jag och saga hem till henne och var ine pådatan ett tag sen åt vi mackor, sen så var jag tyvätt tvungen att gå hem, men det var lika bra för saga skulle ändå på ridning eller vad det var, så nu sitter jag hemma och gör ingenting typ.. hur har eran dag sett ut? pusspuss!

(bilder kommer senare)

sängen nästa..!

nu är jag så ren och fräsch som man kan va, men jag är hur trött som helst så det blir nog sängen för min del, men ni kan ju alltid messa eller ringa om ni vill det,

som ni vet så har jag ju bara haft den här bloggen sen i eftermiddas/förmiddas, och jag har redan 40 unika och 81 gånger har den blivit klicad på eller vad man säger, och det är ganska bra, tror jag "/ eller är det inte..?
men jag kommer inte skriva nått mer ikväll så ses imorgon, puss alla raringar"!

( min data laggar så kaninte lägga in nån bild tyvärr..)


frächas upp lite..?

nu är det dags för mig att gå och duscha känner jag,
 eller jag tror faktiskt att jag tar ett bad, jag vet inte om jag kommer skriva speciellt mycket mer
ikväll men annars så skriver jag ju en massa imorgon,

okej..? upp och ner var inte det jag hade tänkt mig, menmen,


kisses!

favvo låten nu!


FRISK..!

hej rarings (igen)..!
vad gör ni just nu? ja, iaf jag sitter framför datan, och kollar igenom lite bloggar och så, och dte bästa, jag kollar typ efter ett jobb, asså inte ett jobb fast typ, jag ska typ sälja tidningar, man får typ 17 500 kronor per år eller nått, och jag som beöver pengar också eftersom att jag och emelie ska till thailand i år, visst det är typ ett halv år kvar, menmen, och som ni kanske vet så äger mamma ett cafe som jag också kan jobba på ibland, så komme nog få ihop ett par tusen.

men slut snackat med det..
Jag är typ frisk nu / äntligen /, jag ska till skolan imorgon osv typ kanske vara med kompisar och sånt jag inte kunnat göra eftersom jag vart hemma och vart magsjuk eller vafan det var..! kul var det iaf inte.. 
jag sa ju förut att jag skulle kolla på hammrby-kalmar men så blir det nog inte eftersom att barcelona-chelsea, sen har jag inga mer planer förikväll förutom att bada, vad har ni för planer?
 Puss på er alla!

jag i grekland 07 tror jag att det var..


kommer snart!

ska äta middag nu fast det blir nog inte så mycket för mig eftersom att jag är magsjuk, men skriver mera sen puss!

hammarby-kalmar

     
nån som ska kolla på matchen idag? det ska jag tror jag, eller jag vet inte, jag är ju inte kalmare
( eller vad det heter) och jag är inte hammaryare heller jag är ju trogen djurgårdare
 men i det här fallet så är jag nog hammarbyare, för min mammas kille är kalmare så...
men han ska gå och kolla på matchen där,. men nu ska jag fortsätta kolla på min älskade serie "the hills"
 pusspuss!

RED DELICIOUS!

jag har den här perfymen and I love för den liktar gott, och för att ,
eller ja det är bara att den luktar gått, menmen,
ni borde pröva den fktiskt!


sommarplaner!

det här är mina planer inför sommaren..!
* köpa massa tunikor och andra tröjor,
* köpa shorts och sånt,..
* köpa väska
* fixa pengar på min nya blogg,
*färga håret, men jag vet inte vad för färg, nån som har förslag?

sen var det inte så mycket mer, vad har ni för planer inför sommaren?
pusspuss!

super 16

som ni vet så är ju jag sjuk, då är det kanske bra att det finns teve, just ni sitter jag i sängen framfrör datan, bloggar och fixar med min nya blogg, :) och så kollar jag på my super sweet 16
Puss på er raringar!

fixat!

amanda hjälpte mig med deignen och jag gjorde en header, men tack så mycket! älskar dig

by amanda

hej sötnosar, nu sitter jag och pratar med linn på msn och smsar. jag hjälpte madde med sin blogg för en stund sen och jag har precis hjälpt linn med sin design till bloggen. så jag tycker ni passar på att läsa hennes blogg för den är sjukt bra. men nu ska jag gå och byta om från kläderna jag hade på idrottsdagen för jag orkade inte göra det förut och så slänger jag upp en dagens outfit. pussar på dig <3
  

http://liindstrand.blogg.se/ 

första innläget!

hejhej, som  ni kanske redan vet så hade ju jag en blogg med olivia och saga förut, men det var ju ingen som skrev i den så jag gjorde en egen, så jag börjar om på egenhand,

men just nu sitter jag oh försöker fixa design och header, så den ska inte se ut så här.
vad har alla gjort idag? själv har jag varit sjuk så, jag har ínte gjort nånting ..!
puss skriver mer snart!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0